Kropsterapi

En krop i balance
Body SDS behandlingerne er effektive til forebyggelse eller afhjælpning af livsstilsrelaterede sygdomme og ubalancer som eksempelvis muskelspændinger, ondt i nakke og ryg, stress, angst, og andre generende fysiske og mentale/psykiske belastninger. Behandlingen hjælper dig med at retablere kroppens balance og egne ressourcer.

Behandlingen
Den første behandling vil ofte starte med en kort samtale, hvor vi drøfter formålet med behandlingen, som vil tage udgangspunkt i dine ønsker og behov. Selve behandlingen udføres igennem en unik kombination af tryk, bevægelse og massage af leddene, pulserende bevægelser og åndedrætsteknikker, som sætter gang i kredsløbet og aktiverer spændte områder gennem øget gennemstrømning i kroppen, med det formål at forbedre og styrke dit helbred. Der afsættes 60 minutter til af- og påklædning, behandling og eventuelt samtale.

Kroppens signaler
Kroppens holdning indikerer hvordan vi har det, og påvirkes af fysiske spændinger og fastlåste eller ubearbejdede sindstilstande. Kroppens holdning afspejler vores liv, og den måde vi har håndteret tilværelsen på frem til i dag. Vi tænker ofte at kommunikation sker via de ting vi siger, men i virkeligheden afspejles vores reaktioner og holdninger først og fremmest i vores kropsudtryk. Kropsholdning, stemmeføring og ansigtsudtryk, ja selv hudens farve og glød, er blot nogle af de signaler som afslører vores følelser og indstilling til en given situation.  I praksis vil du under en behandling ofte mærke en direkte sammenhæng mellem din mentale og fysiske tilstand, og ligeledes hvordan krop og sind arbejder sammen om at bringe dig “tilbage på sporet”.

Åndedrættet
Et frit og ubesværet åndedræt nærer kroppen og hjernen optimalt. Åndedrættets betydning for vores velvære er ofte undervurderet. Vores humør og generelle sindstilstand kan dog oftest aflæses i den måde, hvorpå vi håndterer vores vejrtrækning. Både ind- og udånding afspejler vores tilgang til livet, og kan også give indikationer om eksempelvis tidligere traumer og spændinger i kroppen, som påvirker både vores psykiske, mentale og fysiske tilstand. Et overfladisk åndedræt nærer ikke kroppen tilstrækkeligt, og er med til at fastholde  spændinger og ubalancer i kroppen. Du vil opleve at ånddrættet er en integreret del af behandlingen, og at en balanceret vejrtrækning giver både ro og energi.

Efter behandlingen
Ved at afspænde kroppen er det muligt at løsne spændinger eller få kontakt til eventuelle fortrængte eller indestængte følelser, som tidligere har været for vanskelige eller ubehagelige at tage stilling til, og det er ikke unormalt at disse forløses i stærke følelsesmæssige og/eller fysiske reaktioner, selvom det langt fra er alle som oplever dette. Uanset vil de fleste mærke en form for bedring og/eller afklaring, samt at kroppen føles mere fri og åndedrættet lettere og mere nærende efter behandlingen.

Påklædning
Du vil ligge skiftende på ryggen og maven med et tæppe over dig under behandlingen, og du vil som oftest blive behandlet på begge sider af kroppen.
Under behandlingen anbefaler jeg, at du er afklædt i trusser/underbukser eller evt. shorts samt en bh eller undertrøje.

Børn og unge
Børn og unge under 16 år behandles ved tilstedeværelse af en forælder eller anden voksen ledsager under den første behandling.

Priser og forløb
I booking sektionen har du mulighed for at købe én gang behandling eller klippekort til flere gange såfremt du ønsker at opstarte et forløb.

Har du yderligere spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 23104147 til en snak om dine ønsker og behov.

Call Now ButtonSpørgsmål? Secured By miniOrange